Vendégsokszorozó Villámtréning

Iron Marketing – vendégsokszorozó villámtréning

Megsokszorozzuk a vendégeid számát, hatványozzuk a bevételed!

Személyi edzőknek, csoportos edzőknek, fitnesz szakembereknek! Megmutatjuk hogyan sokszorozhatod meg a vendégeid számát és a bevételed az új, trendi marketing és szakmai stratégiánkkal.

A 4-szeres „Év prezentere” és 2017-ben az „Év személyi edzője” díjas, Tatarek Rezsőnek, és a „Fitnesz Marketing út” című könyv írójának, Ofner Lászlónak villámtréningje.

Nemrég egy kérdőívben megkérdeztük, hogy edzőként mi a legnagyobb frusztrációd, félelmed. Eddig már több, mint 340 válasz érkezett. Az eredmény egyértelmű. A legnagyobb frusztrációtok, hogy hogyan szerezzetek új vendégeket és a legnagyobb félelmetek, hogy elégedetlen lesz a vendég és elvesztitek.
Ezért készítettünk neked egy villámtréninget.

Legnagyobb frusztrációk:

Hogyan gyűjtsek több vendéget/ügyfelet?
Elégedetlen a vendég az edzéssel

Csoportos edzőként a terembe menet ismét azon izgulsz, hogy hányan lesznek az órádon? Folyamatosan frusztrál a terem tulajdonosa, hogy több és több vendéget hozz be neki? Személyi edzőként nehezen gazdálkodod ki a terem felé leadandó összeget? Szellős a naptárad, mert kevés a vendéged?

Ez rányomja a bélyegét a mindennapjaidra. Görcsösen próbálsz minden vendéggel kedves, barátságos lenni, és az motoszkál a fejedben, hogy nehogy elveszíts még egy vendéget. Pedig mennyivel jobb lenne vidáman és felszabadultan tartani az edzéseket és milyen felemelő érzés lenne látni a megtelt feliratot az órarendben. Nem izgulnál és több pénzt kérhetnél el az óráidért.

Miért erőltetnéd azt ami eddig nem hozott megfelelő eredményt? Változtass!
Bemutatunk egy marketing stratégiát és egy mozgáskoncepciót ami megoldást jelent a problémáidra. Ha részt veszel a villámtréningünkön garantáltan másként fogsz hozzáállni a tevékenységedhez és a vendégeidhez.

Képzeld el, hogy az új ismereteidnek köszönhetően a jövőben már hetekre előre foglalt lesz minden edzésed, hogy nem tudsz már több vendéget vállalni, ezért árat kell emelned. A vendégek nem győzik dicsérni az óráid. Képzeld el, hogy a terem tulajdonosa magától kínálja fel a fizetésemelést. Ezentúl nem kell paráznod a vendégszámon és nem lesznek álmatlan éjszakáid.

Ofner László

20 éve építem a kapcsolataimat csoportos oktatókkal és személyi edzőkkel. Ismerem az igényeik, tisztában vagyok a problémáikkal. Fitnesz zenéim által Dj Catana-ként ismertek meg a szakmában. Azt kevesebben tudják rólam, hogy évtizedek óta dolgozom folyamatszervező informatikusként, minősített Google AdWords szakértő vagyok és online marketinggel foglalkozom. Az elmúlt évek informatikai és marketing trendjeit követve, Fitnesz Online Marketing út címmel írtam egy könyvet, amivel szeretnék segíteni, hogy sikeresebb és eredményesebb lehess. Új gondolkodást, új stratégiát tanítok, amivel megsokszorozhatod a vendégeid számáít és ezzel együtt a bevételed.

Tatarek Rezső

25 éve dolgozom a fitnesz iparban. Ökölvívó és fitnesz edzőként kétszer szerepeltem az RTL klub sztárbox adásában, edzettem a BIG Brother ház VIP sztárjait, 11 éve rendszeres fellépője vagyok a Fitbalance és a Fittaréna rendezvényeinek. Ez idő alatt kidolgoztam egy mozgáskoncepciót ami a fitnesz edzések és az ökölvívó mozdulatok speciális kombinációjából áll. 1998 óta tartok IRONBOX órákat. Ezek az órák 100-150 fős telt házzal működnek. Az utóbbi időben komoly igény merült fel az IRONBOX mozgáskoncepció oktatására.

Mire számíthatsz?

 • Megugrik az ismertséged és a népszerűséged a vendégek körében és  a szakmában
 • Nő a vendégszámod (megtelik a termed, betelik a naptárad)
 • Vendégeid minden eddiginél elégedettebben távoznak az edzésedről
 • Lelkesen fognak továbbajánlani másoknak
 • Több lesz a visszajáró vendéged és kevesebbet vendéget veszítesz
 • Csökken a vendégeid sérülés veszélye
 • Szélesebb körben, többféle szolgáltatást tudsz majd kínálni

Helyszín és időpont:

1108 Budapest, Gyömrői út 140. (Vigyázz, mert a GPS a régi Gyömrői út 140-et dobja fel elsőnek, de ez a X. kerület és nem a XVIII!)
BKV98-as busszal Kőbánya Kispest metróvégállomástól 3 megálló, vagy 217-es busszal Kőbánya alsó vasútállomástól.
Ha autóval érkezel, ingyenes parkolóval várunk. Gyere be a sorompós kapun, és balra találod a nagy, ‘X’ betű alatt a bejáratot!
Időpont: 2018.05.05. Szombat 14.00- 17.00

A program:

Első rész: Ofner László – Fitnesz Online Marketing út című könyvének bemutatója.
Hogyan többszörözd meg a vendégszámod – stratégiai lépések 10 állomásban. Hogyan építsd fel a vállalkozásod online marketingjét a kezdetektől egészen az önműködő értékesítési rendszerekig.

Második rész: Tatarek Rezső – IRONBOX MAX mozgáskoncepciójának ismertetése és alkalmazása.
Hogyan óvd meg a vendéged a sérülésektől, hogyan kommunikálj, hogyan legyél szakmailag eredményes.

Bónuszok

 • Ajándékok, kuponkódok 100.000Ft.- értékben, a Fitnesz Marketing út, és az IronBox Max mozgáskoncepció képzéseihez (az első 20 visszaigazolás mellé)
 • Felvételi lehetőség a Fitnesz Marketing út és az Ironbox Max zárt közösségébe
 • Ajándék Dj Catana mixek. (az első 20 visszaigazolás mellé)
 • Ajándék IRONBOX edzés belépő (az első 20 visszaigazolás mellé)
 • + További meglepetések…

Elképesztő az ajánlatunk – Szakmai tréning ennyiért?

Az előadásokon azonnal használható ötleteket, stratégiai mogoldásokat és hasznosítható tippeket kapsz, amik egyenként is hihetetlenül értékesek.
Olyan tanításokat adunk át, amik megváltoztathatják a gondolkodásod és végigkísérnek egész életeden.

A segítségnyújtás és nem a bevételszerzés a célunk. A koránkelők belépőiből csak a terembérletet és a tréning egyéb költségeit fedezzük. Így azoknak akiknek a villámtréning témája a legégetőbb kérdés mondhatom, hogy ingyenes, mivel a 18.000Ft.- helyett most csak egy kis költség hozzájárulást kérünk. Ez 4.990Ft.- Kb: két mozijegy és a pattogatott kukorica ára. (A belépő a helyszínen 6.990.-)

Max létszám:

Mindössze 50 főt tudunk fogadni az előadás helyszínén, amiből már a tréning meghirdetése előtt lefoglaltak 14 helyet, így már csak 36 helyünk maradt. A fent felsorolt bónuszok közül van amit csak az első 20 jelentkező visszaigazolásához tudunk biztosítani, ezért jelentkezz időben!

Garancia:

Pénzvisszafizetési garancia: ha elégedetlen vagy a kapott tanításokkal, vagy úgy érzed, hogy nem neked szólt a villámtréning, akkor a helyszínen, kérdés nélkül visszatérítjük a költség hozzájárulásod.

Megér a jövőd néhány órát?

Ha nem jössz el, lépéshátrányba kerülhetsz azokkal a konkurenciáiddal szemben akik a részt vesznek rajta. Segítő kezet nyújtunk a szakmai fejlődésedhez. Csak rajtad áll, hogy van-e benned annyi motiváció, hogy szabaddá tedd magad néhány órára.

2018.05.04 / 20.00
Jentkezési határidő
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
[fusion_woo_shortcodes][add_to_cart id="" sku="007"][/fusion_woo_shortcodes]