Hogyan szerezhetsz 8 hét alatt 4000 új követőt az Instagramon? Elkészült a 50! oldalas e-book-om, amiben megírom, hogy milyen stratégia és milyen programok kellettek hozzá.

Sok időm ráment mire kidolgoztam a rendszert és kiválasztottam, hogy mely programokkal érdemes dolgozni. Te is kikísérletezheted, végigpróbálgathatod azt a sokszáz programot amit az alkalmazásáruházak kínálnak, de ha az időd többet ér, akkor olvasd el a leírásomban. Egy csomó időt, energiát, szenvedést és pénzt megspórolok neked, amin én már keresztül mentem. Igen, pénzt is, mert bizony nem egy alkalmazás fizető és mégsem használható, vagy nem elég hatékony.

Marketinges cégek 30-60.000Ft- közötti összegben kínálják a követőnövelő stratégiájuk, HAVONTA!
Az Instagram Turbó Stratégia ára egyszeri költség, 24.900Ft.-, ami utána éveken keresztül kamatozhat neked, de most van egy kivételes ajánlatom!

Kivételes ajánlat (talán, mert napszúrást kaptam):

Juss hozzá, most 20.000Ft- kedvezménnyel!
Ha tényleg komolyan gondolod a marketinget és csatlakozol a „Marketing Út Klub”-hoz, akkor a csatlakozásodhoz 4.990Ft-ért megkapod az Instagram Turbó oktatóanyagom.
Hol itt a buktató? Biztos horror ár a klubtagság?! – Nincs buktató és a klubtagság INGYENES!
– lehet, hogy tényleg napszúrást kaptam? 🙂

Ha erre a linkre kattintva ==>, a Marketing Út chatbotjában megadod az adataid, akkor erre a linkre kattintva kérheted a felvételed a „Marketing Út Klub ==>„-ba a Facebook-on. A klubban találsz majd egy kuponkódot, amivel 4.990Ft-ért (20.000Ft- kedvezménnyel) vásárolhatod meg az Instagram Turbó Stratégiát.

A Marketing Út Shop-ban itt találod!