Vendégsokszorozó Villámtréning

Fitnesz Marketing – vendégsokszorozó villámtréning

Megsokszorozzuk a vendégeid számát, hatványozzuk a bevételed!

Személyi edzőknek, csoportos edzőknek, fitnesz szakembereknek! Megmutatom hogyan sokszorozhatod meg a vendégeid számát és a bevételed az új, trendi marketing és szakmai stratégiámmal.

A  „Fitnesz Marketing út” című könyv írója, Ofner László online marketing specialista villámtréningje.

Nemrég egy kérdőívben megkérdeztük, hogy edzőként mi a legnagyobb frusztrációd, félelmed. Eddig már több, mint 340 válasz érkezett. Az eredmény egyértelmű. A legnagyobb frusztrációtok, hogy hogyan szerezzetek új vendégeket és a legnagyobb félelmetek, hogy elégedetlen lesz a vendég és elveszítitek.
Ezért készítettem neked egy villámtréninget.

Legnagyobb frusztrációk:

Hogyan gyűjtsek több vendéget/ügyfelet?
Elégedetlen a vendég az edzéssel

Csoportos edzőként a terembe menet ismét azon izgulsz, hogy hányan lesznek az órádon? Folyamatosan frusztrál a terem tulajdonosa, hogy több és több vendéget hozz be neki? Személyi edzőként nehezen gazdálkodod ki a terem felé leadandó összeget? Szellős a naptárad, mert kevés a vendéged?

Ez rányomja a bélyegét a mindennapjaidra. Görcsösen próbálsz minden vendéggel kedves, barátságos lenni, és az motoszkál a fejedben, hogy nehogy elveszíts még egy vendéget. Pedig mennyivel jobb lenne vidáman és felszabadultan tartani az edzéseket és milyen felemelő érzés lenne látni a megtelt feliratot az órarendben. Nem izgulnál és több pénzt kérhetnél el az óráidért.

Miért erőltetnéd azt ami eddig nem hozott megfelelő eredményt? Változtass!
Bemutatunk egy marketing stratégiát, ami megoldást jelent a problémáidra. Ha részt veszel ezen a villámtréningen garantáltan másként fogsz hozzáállni a tevékenységedhez és a vendégeidhez.

Képzeld el, hogy az új ismereteidnek köszönhetően a jövőben már hetekre előre foglalt lesz minden edzésed, hogy nem tudsz már több vendéget vállalni, ezért árat kell emelned. A vendégek nem győzik dicsérni az óráid. Képzeld el, hogy a terem tulajdonosa magától kínálja fel a fizetésemelést. Ezentúl nem kell paráznod a vendégszámon és nem lesznek álmatlan éjszakáid.

Ofner László

20 éve építem a kapcsolataimat csoportos oktatókkal és személyi edzőkkel. Ismerem az igényeik, tisztában vagyok a problémáikkal. Fitnesz zenéim által Dj Catana-ként ismertek meg a szakmában, azt azonban kevesebben tudják rólam, hogy évtizedek óta dolgozom folyamatszervező informatikusként, minősített Google Ads szakértő vagyok és online marketing specialistaként segítek vállalkozásoknak. Az elmúlt évek informatikai és marketing trendjeit követve, Fitnesz Online Marketing út címmel írtam egy könyvet, amivel neked is szeretnék segíteni, hogy te is sikeresebb és eredményesebb lehess. Új gondolkodást, új stratégiát tanítok, amivel megsokszorozhatod a vendégeid számát és ezzel együtt a bevételed.

Mire számíthatsz?

 • Megugrik az ismertséged és a népszerűséged a vendégek körében és  a szakmában
 • Nő a vendégszámod (megtelik a termed, betelik a naptárad)
 • Vendégeid minden eddiginél elégedettebben távoznak az edzésedről
 • Lelkesen fognak továbbajánlani másoknak
 • Több lesz a visszajáró vendéged és kevesebbet vendéget veszítesz
 • Szélesebb körben, többféle szolgáltatást tudsz majd kínálni

Helyszín és időpont:

……………………………..

A program:

Ofner László – „Hogyan töltsd meg a naptárad 2020-ban” című marketing előadása.
Ideje 60-90 perc

Bónuszok – 50.000Ft értékben

 • A belépő 100%-ban levásárolható (könyvre, konzultációra, képzésre, letölthető online tananyagra)

 • Felvételi lehetőség a Fitnesz Marketing út zárt közösségébe

 • Dj Catana mix kuponkód (3.000Ft.- értékben)

 • + 1 órás személyes konzultáció lehetősége 29.900Ft.- helyett mindössze 9.900Ft-ért, az első 5 jelentkezőnek

 • 22.000Ft-os kedvezmény 1db értékesítési oldal (érkezési oldal), vagy weboldal elkészítéséhez, marketing szövegezéssel

Ennyi ajándék?

Elsősorban a segítségnyújtás és nem a bevételszerzés a cél. Ezért van az, hogy a részvételi jegy árának a 10 szeresét kapod vissza.

Elképesztő az ajánlatunk – Szakmai tréning ennyiért?

Az előadáson azonnal használható ötleteket, stratégiai mogoldásokat és hasznosítható tippeket kapsz, amik egyenként is hihetetlenül értékesek.
Olyan tanításokat kapsz, amik megváltoztathatják a gondolkodásod és végigkísérnek egész életeden.

A részvétel mindössze: 4.990Ft.- (Kb: két mozijegy és a pattogatott kukorica ára.)

Max létszám:

Mindössze 15 főt tudunk fogadni az előadás helyszínén, amiből már a tréning meghirdetése előtt lefoglaltak néhány helyet. A fent felsorolt bónuszok közül van amit csak az első 5 jelentkezőnek tudunk biztosítani, ezért jelentkezz időben!

100%-os Garancia:

100%-os pénzvisszafizetési garancia: ha elégedetlen vagy a kapott tanításokkal, vagy úgy érzed, hogy nem neked szólt a villámtréning, akkor a helyszínen, kérdés nélkül visszatérítjük a részvételi díjad.

Megér a jövőd néhány órát?

Ha nem jössz el, lépéshátrányba kerülhetsz azokkal a konkurenciáiddal szemben akik a részt vesznek rajta. Csak rajtad áll, hogy van-e benned annyi motiváció, hogy szabaddá tedd magad másfél órára.

2018.05.04 / 20.00
Jentkezési határidő
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
[fusion_woo_shortcodes][add_to_cart id="" sku="007"][/fusion_woo_shortcodes]